Nu €100.- korting op onze kinderwagen!

d
u
m
s

Retourservice

Eenvoudig retourneren.

De Bempie kinderwagen is eenvoudig online te bestellen, deze eenvoud zien we ook graag terug tjidens het retourneren. Neem bij een retouraanvraag contact met ons op. Binnen de 100 dagen proefwandelen kan de kinderwagen kosteloos naar ons worden geretourneerd. In overleg met de klantservice zoeken we een passende oplossing om het artikel zo snel mogelijk naar ons te versturen. Zodra we het artikel hebben ontvangen zullen we de aankoopkosten terugstorten.

Ben je tevreden maar zijn er andere redenen waarom je het artikel wilt retourneren of vervangen voor een nieuw artikel? Ook dan horen we het graag! De klantenservice staat voor je klaar. Stuur een mail naar info@bempie.com of bel naar 06-22748275.

Om zeker te zijn van je keuze kun je de Bempie kinderwagen eenvoudig online bestellen en 100 dagen uitproberen. Binnen deze 100 dagen kan de kinderwagen kosteloos naar ons worden geretourneerd. Neem contact op met onze klantenservice om je retouraanvraag door te geven. Samen zoeken we een geschikte manier om de kinderwagen te retourneren.

Neem contact op met de klantenservice. Ontvang een retourlabel of ophaalbericht. Bereidt de pakketten voor en plaatst de labels op de pakketten. Breng de pakketten naar een PostNL bezorgpunt of geef ze mee aan de bezorger. Zodra we de kinderwagen retour hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag netjes terug.

Bel of mail als je niet tevreden bent met je ontvangen kinderwagen. Wij zullen het artikel laten vervangen. We sturen in dit geval kosteloos een nieuwe artikel naar je toe en zorgen ervoor dat het oude artikel geretourneerd kan worden.

Het retourproces

Print de labels

Neem contact met onze klantenservice op en print de verkregen labels.

Pak de pakketten in

Verpak de kinderwagen netjes en plak de labels op de pakketten.

Retourneer kosteloos

Stuur de verpakking zoals besproken met de klantenservice kosteloos terug.

Wij maken gebruik van cookies voor een betere ervaring van de website.

Wij maken gebruik van cookies voor een betere ervaring van de website.