Nu €100.- korting op onze kinderwagen!

d
u
m
s

Ons motto: “Een kind kan de was doen”

Over ons

Ons verhaal.

In februari 2020 ontstond het idee om de aankoop voor een kinderwagen te vereenvoudigen, de keuze te verkleinen en de prijs te verlagen. Het viel ons op dat (aanstaande) ouders die zich verheugen op de komst van hun kleine wonder al snel verstrikt raakten in de wondere wereld van de kinderwagens. Iedereen wilt het beste voor zijn of haar kind maar de opties en prijzen stijgen de pan uit. Om het aankoopproces te vereenvoudigen is Bempie in het leven geroepen. Wij bieden een kinderwagen die alles kan wat hij moet doen, online te bestellen is, voor de deur wordt afgeleverd en dat allemaal voor een goede prijs.

Wat is een 3 in 1 kinderwagen?

Onze missie.

Het is onze missie om voor (aanstaande) ouders de aankoop van een kinderwagen zo gemakkelijk mogelijk te maken. De periode waarin zij zich bevinden is ontzettend speciaal. In deze bijzondere tijd hebben zij genoeg aan hun hoofd. De stress die komt kijken bij de keuze voor een kinderwagen is niet nodig. De aankoop moet leuk, snel en gemakkelijk gaan. Zo blijft er meer tijd over om te genieten.

Het verschil maken.

Wij willen elke dag en voor elke ouder het verschil maken. Daarom hebben wij bijvoorbeeld het 100 dagen proefwandelen in het leven geroepen. Binnen deze periode kan de kinderwagen worden uitgeprobeerd, goed worden getest en eventueel kosteloos worden geretourneerd. 

Wij maken gebruik van cookies voor een betere ervaring van de website.

Wij maken gebruik van cookies voor een betere ervaring van de website.