Nu €100.- korting op onze kinderwagen!

d
u
m
s

FAQ

Geen vraag blijft onbeantwoord!

De meest gestelde vragen hebben we alvast voor je beantwoord. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een email naar info@bempie.com of bel ons op 06-22748275.

Over ons.

Wij geloven in het gemak van online bestellen en hebben daarom geen showroom. Wel hebben wij er alles aan gedaan om de informatie over de kinderwagen zo goed mogelijk inzichtelijk te maken door middel van uitgebreide beschrijvingen, foto’s/video’s en reviews. Daarnaast is er de mogelijkheid om 100 dagen proef te wandelen. Binnen deze 100 dagen kan je de kinderwagen kosteloos retourneren. Ook is het mogelijk om één van onze medewerkers te spreken. Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 19.00 uur en op zaterdag t/m zondag van 10.00 t/m 13.00 uur (telefoonummer: 06-22748275). Ook kun je een bericht sturen via onze social media kanalen (Facebook & Instagram) of stuur een mail naar info@bempie.com. Ook via onze chat staan we klaar om al je vragen te beantwoorden!

Orders & leveringen.

Wanneer je de kinderwagen op een werkdag besteld zal deze binnen 1-2 dagen worden bezorgd. Wanneer de bestelling in het weekend is geplaatst duurt dit gemiddeld 2 dagen langer.

De kinderwagen is goed ingepakt en wordt geleverd in drie stevige pakketten.

Betalingen & garantie.

We bieden verscheidende betaalmogelijkheden aan om het bestelproces voor iedereen zo eenvoudig mogelijk te maken. De meest gebruikte betaalmogelijkheden zijn iDeal, PayPal, Mastercard, Klarna en Apple Pay.

Vanaf het moment dat de order is ontvangen gaan de 100 dagen in. Mocht de kinderwagen toch niet bevallen, dan mag deze binnen de 100 dagen kosteloos worden geretourneerd. Neem in de geval contact met ons op.

Wij bieden drie jaar garantie op de wielen en het frame van de kinderwagen (inclusief de 100 dagen proefwandelen). Klik hier voor meer informatie over de garantie.

Retourneren.

Binnen 100 dagen kan de kinderwagen op onze kosten geretourneerd worden. Neem in dit geval contact op met onze klantenservice. Zodra we het artikel hebben ontvangen zullen we het aankoopbedrag terugstorten.

Wij maken gebruik van cookies voor een betere ervaring van de website.

Wij maken gebruik van cookies voor een betere ervaring van de website.