Nu €100.- korting op onze kinderwagen!

d
u
m
s

Nu 15% korting op de Bempie kinderwagen

Nu 15% korting op de Bempie kinderwagen

Een kind kan de was doen.

Wij maken van jouw zoektocht naar een geschikte kinderwagen een zorgeloze ervaring. Onze 3-in-1 kinderwagen bevat alle benodigde functies die je zoekt en wordt voor je deur afgeleverd. Eén model, één kleur, alles wat je nodig hebt!

Google Rating
Bempie Kinderwagen

Het is al spannend genoeg.

Profiteer van onze gemakken

100 dagen proefwandelen

Test de kinderwagen thuis in je eigen omgeving uit.  Ervaar of jij net zo enthousiast bent over het rij- en gebruiksgemak, zoals wij dat zijn. En dat maar liefst 100 dagen lang, tijd genoeg, lekker op je gemak.

3 jaar
garantie

Wij geloven in de kwaliteit van onze 3-in-1 kinderwagen, daarom bieden wij je een garantie aan van drie jaar. Zo ben jij de komende tijd verzekerd van een zorgeloze ervaring en kan je met een gerust hart op stap.

Gratis verzending & retour

De kinderwagen wordt gratis bij je voordeur afgeleverd, je hoeft alleen maar open te doen. Binnen de 100 dagen proefwandelen mag je de kinderwagen zelfs nog gratis retourneren.

Ontdek meer!

Bekijk alle functionaliteiten in deze video.

De 3-in-1 kinderwagen bevat alle benodigde functionaliteiten die je mag verwachten. We laten ze graag aan je zien.

Alles in 1

Van baby naar peuter

Naast de kinderwagen ontvang je een wieg en een autostoel. Deze kunnen eenvoudig op het frame worden bevestigd. Zo kan je de kinderwagen aanpassen naarmate je kindje ouder wordt en ben je voorbereidt op de komende jaren.

Volledig verstelbaar

De duwbeugel is in hoogte verstelbaar, de zonnekappen hebben drie standen net zoals de rugleuning. Het kinderzitje, de wieg en autostoel zijn alle drie beide kanten op te bevestigen. Zo kijkt de baby naar jou óf naar de wereld.

Licht, stevig en compact

Met 1 klik op te vouwen

Het gehele frame is met één klik op te vouwen, zo is hij eenvoudig op reis mee te nemen en op te ruimen. De kinderwagen weegt in zijn standaard uitvoering maar 8,8 kg. Dit komt door het stevige maar lichte aluminium frame.

Wendbare wielen

De vier stevige wielen zijn voorzien van een goede vering. De achterwielen zijn eenvoudig met één klik op de rem te zetten. De voorwielen zijn 360 graden te draaien maar kunnen ook op slot worden gezet zodat ze één kant op staan.

Deel je zoete foto’s en laat je inspireren!

Eenvoudig te bestellen en gratis verzending.

Bekijk de 3-in-1 kinderwagen.

Wij maken gebruik van cookies voor een betere ervaring van de website.

Wij maken gebruik van cookies voor een betere ervaring van de website.